Start op


24 Mei 2024

En… wederom zijn mooiste liedjes

De vier concerten van Ampzing waren vliegensvlug uitverkocht, en daarom is besloten toch nog een vijfde en laatste concertdatum aan toe te voegen op zondag 24 mei! Tijdens de huidige optredens van het Ampzing Genootschap eren zij hun muzikale voorbeelden. Ditmaal is Robert Long (1943-2006) aan de beurt. Het programma van deze avond bestaat uit eigen werk en liedjes van Robert Long.

Het Ampzing Genootschap is inmiddels 25 jaar een begrip in Haarlem en ver daarbuiten. Deze groep Haarlemmers zet zich in voor de Nederlandse taal en strijdt tegen overbodige Engelse leenwoorden. De Ampzingers doen dit op luchtige wijze met boeken, radioprogramma’s, geluidsdragers, optredens (in Nederland en Vlaanderen), standbeelden, illustraties en muziek.

Het Ampzing Genootschap maakt eigen liedjes die ook door andere artiesten worden gespeeld. Zo werden er liedjes opgenomen door Rob de Nijs en Boudewijn de Groot. Bij de Grote of st. Bavo staat een borstbeeld van Samuel Ampzing. Gemaakt door het Ampzing Genootschap.

Het Ampzing Genootschap bestaat uit: Henny Leeflang, Joost Mulder, Fons Stam, Maarten Brock, Henk Tijbosch, Alain Timmers en Eric J. Coolen. Meer informatie op www.ampzing.nl

Vrijdag 24 mei, 20.00 uur, kleine zaal
Toegang € 15 regulier of € 20,00 incl. poster + set 5 bierviltjes van illustrator Eric Coolen

Soort Ticket Prijs Winkelmandje
24-05 Zitplaats € 15 Tickets zijn Uitverkocht.
24-05 Zitplaats incl. poster + set 5 bierviltjes € 20 Tickets zijn Uitverkocht.