Ampzing speelt Robert Long – 3e concert!

10 Maart 2024

En… nogmaals zijn mooiste liedjes

De twee concerten van Ampzing waren vliegensvlug uitverkocht, en daarom is besloten er nog een derde en laatste concertdatum aan toe te voegen op zondagmiddag 10 maart! Tijdens de huidige optredens van het Ampzing Genootschap eren zij hun muzikale voorbeelden. Ditmaal is Robert Long (1943-2006) aan de beurt. Het programma van deze avond bestaat uit eigen werk en liedjes van Robert Long.

Het Ampzing Genootschap is inmiddels 25 jaar een begrip in Haarlem en ver daarbuiten. Deze groep Haarlemmers zet zich in voor de Nederlandse taal en strijdt tegen overbodige Engelse leenwoorden. De Ampzingers doen dit op luchtige wijze met boeken, radioprogramma’s, geluidsdragers, optredens (in Nederland en Vlaanderen), standbeelden, illustraties en muziek.

Het Ampzing Genootschap maakt eigen liedjes die ook door andere artiesten worden gespeeld. Zo werden er liedjes opgenomen door Rob de Nijs en Boudewijn de Groot. Bij de Grote of st. Bavo staat een borstbeeld van Samuel Ampzing. Gemaakt door het Ampzing Genootschap.

Het Ampzing Genootschap bestaat uit: Henny Leeflang, Joost Mulder, Fons Stam, Maarten Brock, Henk Tijbosch, Alain Timmers en Eric J. Coolen. Meer informatie op www.ampzing.nl

Zondag 10 maart, 15.30 uur, kleine zaal
Toegang € 12,50

Soort Ticket Prijs Winkelmandje
10-03 Zitplaats, kleine zaal € 12.50 Tickets zijn Uitverkocht.