19 Januari 2024

Heerlijk 3 gangen walking dinner en 2 gangen theater

Vorig seizoen waren beide TheaterTapas avonden binnen enkele dagen uitverkocht, daarom nu opnieuw vijf avonden in Verhalenhuis Haarlem: TheaterTapas! Twee overheerlijke theatervoorstellingen om over na te praten, omlijst door een drie gangen tapasdiner (met vegetarische optie) in de vorm van een walking dinner.

Francisco’s Fleet

Zodra het tweede deel van het programma bekend is maken we dit bekend in onze Nieuwsbrief. In ieder geval treedt 19 januari op:

Francisco’s Fleet
Londen, Belfast en Haarlem verenigen zich in dit pop/folk trio, wat zich kenmerkt door de rijke 3-stemmige zang harmonieën, ondersteund door 2 akoestische gitaren. Beth Aggett (zang), Conor Byrne (zang, gitaar) en Ishan Ahmadali (zang, gitaar) brengen, geïnspireerd door artiesten als Fleetwood Mac, Yoni Mitchell en de Beatles, hun muziek als een warme zeebries bij je binnen. Een mix van fijne covers en eigen geschreven werk met diepgaande en kwetsbare teksten die je hart gemakkelijk openen.

Bet en Aag – Esther van der Wel
Bet en Aag gaat over Betje Wolff en Aagje Deken, de bekendste schrijfsters uit de Nederlandse verlichting. Twee vrouwen die samen werkten, woonden en zelfs in hetzelfde bed sliepen. Volgens hun biografen waren ze beste vriendinnen, aller- aller- allerbestevriendinnen. Nu heb ik ook vriendinnen, zelfs allerbestevriendinnen. Maar daar ben ik lang niet zo innig mee als Bet en Aag met elkaar waren. Volgens mij schuilt er meer achter, maar wie zal het zeggen? En waarom vind ik het zo belangrijk om te bewijzen dat die twee samen waren? Die vragen staan centraal in deze voorstelling, samen met wat liedjes en geintjes.

Vrijdag 19 januari, 19:00 uur
Toegang €25

Soort Ticket Prijs Winkelmandje
19-01 Zitplaats (excl. drankjes) € 25 Tickets zijn Uitverkocht.
19-01 Zitplaats vegetarisch (excl. drankjes) € 25 Tickets zijn Uitverkocht.