8 Maart 2024

Heerlijk 3 gangen walking dinner met 2 gangen theater

Vorig seizoen waren beide TheaterTapas avonden binnen enkele dagen uitverkocht, daarom nu opnieuw vijf avonden in Verhalenhuis Haarlem: TheaterTapas! Twee overheerlijke theatervoorstellingen om over na te praten, omlijst door een drie gangen tapasdiner (met vegetarische optie) in de vorm van een walking dinner.

Foto: Boy Hazes
Foto: Rikkert Wijrdeman

Zeit ist eine Illusion
Paddy Schleidt maakte in 2022 haar afstudeervoorstelling: Zeit ist eine Illusion. Een komische moderne revue (in het Nederlands!) over de tijd. Muziek, sketches en persoonlijke monologen wisselen zich af rondom de vraag of tijd een illusie is en wat de snelheid van tijd met je kan doen.

Paddy brengt samen met Myrthe van der Vuurst de Vries deze TheaterTapas avond een verzameling van zelf geschreven materiaal uit deze voorstelling waarmee ze inmiddels in de halve finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival 2023/2024 staan! In 2022 studeerden Paddy en Myrthe af aan het conservatorium van Rotterdam in de richting Muziektheater. Ze speelden en spelen onder andere bij het Zuidelijk Toneel, Toneelgroep Maastricht, TC Macabre, Theater Jaski en met Alex Klaasen.

‘Maar we zijn toch vrienden?’
Paddy Schleidt en Elaine Hakkaart vormen samen het duo Paddy & Elaine. Paddy is in 2022 afgestudeerd aan de opleiding Muziektheater (Codarts), Elaine in 2023 aan de opleiding Kleinkunst (Koninklijk Conservatorium Antwerpen). Als duo maken ze toegankelijk muziektheater waarin vlotte dialogen worden afgewisseld met muziek, geïnspireerd op zowel kleinkunst als hedendaagse elektronische popmuziek.

Promotietekst:
In de muziektheatervoorstelling ‘Maar we zijn toch vrienden?’ spreken twee vrienden af in een café. De één om gezellig bij te kletsen, maar de ander heeft een heel andere intentie. Zij wil de vriendschap namelijk uit te maken. Tekst wordt afgewisseld met muziek, geïnspireerd op zowel kleinkunst als hedendaagse elektronische popmuziek.

Vrijdag 8 maart, 19:00 uur (inloop vanaf 18.30 uur)
Toegang €25

Soort Ticket Prijs Winkelmandje
08-03 Zitplaats (excl. drankjes) € 25 Tickets zijn Uitverkocht.
08-03 Zitplaats vegetarisch (excl. drankjes) € 25 Tickets zijn Uitverkocht.