8 Oktober 2021

20:00

Prachtig verhaal over vriendschap en boetedoening

De Afghaanse vrienden Amir en Hassan zijn gevoed door dezelfde min en groeien samen op in Kabul. Op een dag komt er op wrede wijze een einde aan hun bijzondere vriendschap. Amir en Hassan zijn bedreven vliegeraars. Amir woont in een grote villa in Kabul, waar de vader van Hassan werkt als bediende van de familie. Na een vliegerwedstrijd schept een groep jongens de vlieger van Amir uit de lucht en gaat Hassan achter de daders aan. Hij wordt zwaar mishandeld en Amir weet zich geen raad. De vriendschap tussen de jongens is voorgoed veranderd.

Dan vallen de Russen Kabul binnen en moeten Amir en zijn vader het land uit vluchten naar de Verenigde Staten, waar ze een nieuw bestaan opbouwen. Amir slaagt er niet in Hassan te vergeten. Ziet de volwassen Amir zijn vriend ooit nog terug en weet hij weer een band met zijn vaderland op te bouwen? De ontdekking van een schokkend familiegeheim voert hem terug naar Afghanistan, waar Amir wordt geconfronteerd met spoken uit zijn verleden. Zijn voornemen om de oude schuld jegens Hassan in te lossen sleept hem mee in een huiveringwekkend avontuur.

Vrijdag 8 oktober, 20.00 uur
Toegang € 7,50

Reserveren

– Uitsluitend direct met iDeal betaalde reserveringen zijn geldig.
– Bezoekers vanaf 13 jaar kunnen wij alleen toelaten met een vaccinatiebewijs op papier, Corona checkapp QR code, herstelbewijs of negatieve PCR test.

Geen assiciated ticket types gevonden. Probeer een andere gebeurtenis te selecteren.