26 Februari 2023

Overwin je eigen ego!

Muziektheater over het overwinnen van je eigen ego en hoe jezelf in een hoekje duwen kan leiden tot verdriet en frustraties met thema’s en sferen die verwijzingen leveren aan zwart wit thriller films zoals die van Alfred Hitchcock. 

Geschrokken wakker worden op een locatie die voor hem vreemd is. Duidelijk een motelkamer waar geen twee stenen meer op elkaar staan. Hier, in deze kamer, moet Olivier accepteren wie hij is en wie hij was. Olivier was voor zijn doen altijd enorm netjes en punctueel,  zonder dat hij ooit zichzelf tegengekomen was. Mag hij zichzelf eigenlijk wel? En wilt hij wel als zichzelf door? Op een absurde manier kijken we naar hem terwijl hij zichzelf leert kennen, na het maken van dramatische keuzes die hem in deze vreemde kamer liet belanden.

Acceptatie is een ingewikkeld begrip. Hoe besluiten mensen verder te gaan na keuzes gemaakt te hebben en hoe roeien ze met de riemen die ze hebben. In deze voorstelling kunnen we gaan zien welke stappen mensen meemaken voor ze op een eindpunt terecht komen. Met als basis de spanning en vibe van vroegere thrillers in theater en film laten we deze spannende overgang van gebeurtenis naar acceptatie zien.

Gewijzigde speeldata: zondag 26 februari 16.00 en 20.00 uur