Het huis aan de overkant (7+)

Mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van de Gemeente Haarlem

Halloween is pas net achter de rug, maar in Verhalenhuis Haarlem kun je nog naar deze jeugdvoorstelling voor kinderen vanaf 7 jaar die wel houden van een spannend verhaal. Geen toegang onder 7 jaar dus! Een voorstelling over vooroordelen en nepnieuws, geïnspireerd op de animatiefilm Monsterhouse van Steven Spielberg.

Thomas baalt. Hij is verhuisd naar een nieuwe stad. Hij mist zijn vrienden. Alles is daar anders. Aan de overkant staat een vreemd huis. De mensen in de straat zeggen dat het er spookt. In het huis woont een man die op een oude tovenaar lijkt, met ontploft haar en een kromme neus. Buurvrouw Tinie zegt dat hij zijn vrouw heeft opgegeten. Thomas wil weten wat het echte verhaal is. Met zijn vriendin Loena gaat hij op onderzoek uit en samen ontdekken ze het verrassende geheim van Het Huis aan de Overkant. Dingen zijn niet altijd zoals ze lijken…

John de Winter weet met zijn briljante stemmetjes ieder personage tot leven te wekken in deze voorstelling die aan alle kanten klopt en je op het puntje van je stoel laat zitten, jong én oud!

Zondag 10 november, 15.00 uur

Ticket Type Price QTY Cart
10-11 Zitplaats € 10
Add to Cart