Do NOT open

“DoNOTopen” is de titel van een originele theaterthriller van Theatergroep ALKmaar (TALK). Deze combinatie van: ghost story, murder mystery en een vleugje hoorspel tourt in het najaar van 2024 langs de kleinere theaters.

Het stuk speelt zich af in een eeuwenoude herberg in de Schotse hooglanden, waar de kersverse uitbaters een verhalenverteller inhuren ter omlijsting van een feestelijke avond. Wat een ontspannen avond bij het haardvuur had moeten worden, neemt met de komst van deze vreemde figuur en een mysterieuze kist een onverwachte wending.

Acteur Nico Meurs (Toneelschool Amsterdam) kruipt, in een regie van Maarten Elout, 75 minuten lang in de huid van diverse personages en wisselt moeiteloos tussen verschillende vertelvormen. Ondersteund door uitgebreide soudscapes en geluids-/ en lichteffecten neemt hij je mee door de bloedbonte geschiedenis van de herberg tot en met de onheilspellende ontknoping. Het toneelbeeld wordt gedomineerd door een grote, donkere houten kist die je beter gesloten kunt laten…

“DoNOTopen” is een unieke en spannende theaterbelevenis, die zich vooral tussen de oren en langs het kippenvel van de toeschouwers afspeelt. Ouderwets griezelen en daarom bij uitstek geschikt rond Halloween en in de donkere maanden voor Kerst .

Vrijdag 25 oktober, 20.00 uur, kleine zaal

Ticketsoort Prijs Aantal Cart
25-10 Zitplaats € 14
Voeg toe aan winkelmandje