Verplaatst naar volgend jaar: VoCantare Passieconcert

More

9 maart 2019 16:00

Verhalenhuis Haarlem

van Egmondstraat 7, Haarlem-Noord

023-5252116

Projectkoor VoCantare uit Haarlem heeft wegens omstandigheden haar Passieconcert moeten verplaatsen naar volgend jaar. Zestien zangers en zangeressen bieden een rijk programma met uiteenlopende en toepasselijke werken voor de aanloop naar Pasen, van Mozart tot Purcell, van Bach tot Tallis en van Fauré tot Parker. Verhalenhuis Haarlem biedt het intieme podium passend bij de sfeer van dit concert. Gerrie Meijers begeleidt het koor op de vleugel. Het geheel staat onder leiding van dirigente Sarah Barrett.

VoCantare is een projectkoor met een wisselende samenstelling van ervaren zangers uit Haarlem en omstreken.
Sarah Barrett kwam na een internationale zangcarrière naar Nederland en verdiepte zich in de koordirectie. Zij nam enkele jaren deel aan de Kurt Thomas Cursus en studeerde bij Hans Leenders en Daan Admiraal. Zij dirigeert sinds de oprichting in 2006 het bekende vocaal ensemble Haarlem Voices, dirigeerde het Kathedrale Koor St. Bavo en diverse andere koren. Tevens is zij als stempedagoge verbonden aan het Muziekinstituut van de St. Bavo te Haarlem.
Gerrie Meijers is organiste van de Remonstrantse Kerk te Haarlem, concerteert in binnen- en buitenland en maakte diverse radio- en cd-opnamen. Zij won prijzen op de internationale orgelconcoursen van Toulouse en Nijmegen. In 2002 jaar ontving zij van de Société Academique Arts-Sciences-Lettres de zilveren medaille vanwege haar verdiensten voor de Franse muziek en werd zij pianiste bij het Bachkoor Holland.

Voor meer informatie kijkt u op de Facebook pagina van VoCantare of stuur een e-mail naar projectkoorvocantare@gmail.com

Datum: zaterdag 9 maart 2019
Tijd: 16.00-17.00 uur
Voorverkoop: €12,50     Aan de kassa: €15,-        inclusief drankje na afloop

U kunt helaas niet meer reserveren voor dit concert

Geef een reactie