fbpx

Vitaal50+ met Eric Citroen – Shalom!

More

4 juni 2019 14:00

Verhalenhuis Haarlem

van Egmondstraat 7, Haarlem-Noord

023-5252116

Iedere eerste dinsdag van de maand organiseren Kennemerhart, Zorgbalans en Seniorenclub Haarlem een zinvol programma met film, muziek en theater, voor iedereen die liever overdag dan ’s avonds de deur uitgaat: Vitaal50+ !

Dinsdag 4 juni: Joodse muziek en verhalen door Eric Citroen: Shalom!
Eric Citroen ontdekte de kracht van oeroude verhalen. Zeker de verhalen uit de joodse traditie bieden een schat aan vertellingen. Verhalen over rijkdom en armoede, over wijsheid en dwaasheid, over leven en dood…  Citroen neemt u met zijn sterke expressie mee in de wereld van sloebers en wrede koningen, en uiteraard zal de kenmerkende joodse humor niet ontbreken. Daarnaast gaat hij op zoek naar zijn eigen joodse wortels en vertelt over zijn achternaam, over zijn grootvader en de oorlog.

De verhalen worden afgewisseld met onder meer bekende liederen, met natuurlijk Hava naguilah. En natuurlijk mag er worden meegezongen. Een voorstelling waar je met een glimlach vandaan gaat, en met de nodige stof om nog eens over na te denken. Eric Citroen studeerde op latere leeftijd HBO-theologie en liep stage in Haarlemse kerken.

Dinsdag 4 juni, 14.00 uur
Toegang € 7,-

 

 

Geef een reactie