UITVERKOCHT: Villa Rosie – CD presentatie

More

28 november 2020 19:30

Verhalenhuis Haarlem

van Egmondstraat 7, Haarlem-Noord

023-5252116

Door de grote belangstelling voor Villa Rosie is besloten de cd-presentatie uit te stellen naar 28 november, maar dan wel twee keer en in de Grote Zaal! Daardoor zijn er vanaf nu ook nog enkele extra kaartjes verkrijgbaar. Kijk voor de nieuwe reserveringsvoorwaarden onderaan deze pagina.

Zet je schrap voor een wervelwind aan verkwikkende luisterliedjes, gemaakt door vier avontuurlijke muzikanten: Villa Rosie. Zaterdag 28 november presenteren ze hun nieuwe CD ‘Ook maar een mens’. Miranda Zuurbier zingt en bespeelt de accordeon. Michel de Wit speelt gitaar, Vincent Lamers plukt de contrabas en Mark Minnema vindt alles leuk waar snaren op zitten: gitaar, mandoline, Ierse bouzouki, steelguitar.  De vier hebben lol in het maken van eigen en eigenzinnige Nederlandstalige liedjes. Je mag het Nederchansons noemen: soms zijn ze theatraal en gepassioneerd, dan weer grappig of juist poëtisch. In warme klanken wordt het leven bezongen. Over de liefde gaat het natuurlijk, over verlies en troost, maar net zo makkelijk brengen de muzikanten een vrolijke ode aan hun katten. In Villa Rosie vertelt elke kamer zijn eigen verhaal.

Muzikaal is de groep van alle markten thuis. De ene keer hoor je een klassieke opmaat, dan weer een Cubaanse cadans of een uithaal van de blues. Wie oplet hoort Edith Piaf voorbij schuifelen. En Astor Piazzolla, die grote man van de Argentijnse tango, geeft een knipoog. Lang maakte de groep muziek onder de naam Dark Rosie. Maar anno 2020 zijn ze zo ‘dark’ niet meer en zingen doen ze allang in het Nederlands. Vandaar dat ze tegenwoordig met hun liedjes in Villa Rosie wonen. Vol trots presenteren ze onder de nieuwe naam hun nieuwste CD ‘Ook maar een mens’.

Bekijk nog meer Villa Rosie video’s:
Eenzaam
Sixpack

Zaterdag 28 november, 19.30 uur (zaal open vanaf 19.15 uur) en 21.15 uur (zaal open vanaf 21.00 uur) Grote zaal
Toegang € 5,-

LET OP
– Vanwege de Corona maatregelen is kaartverkoop aan de zaal niet meer toegestaan.
– Gereserveerde kaarten zijn alleen geldig als deze met iDeal zijn betaald.
– Als u voor meerdere mensen tegelijk reserveert dan gaan wij er van uit dat u naast elkaar mag zitten en delen wij u als zodanig in op ons stoelenplan. 
Als u niet naast elkaar mag zitten, maak dan aparte reserveringen. Dank u wel voor uw medewerking!

19.30 uur

21.15 uur

Geef een reactie