Geannuleerd: Verhalen vertellen bij volle maan

More

19 januari 2019 19:30

Verhalenhuis Haarlem

van Egmondstraat 7, Haarlem-Noord

023-5252116

In het Verhalenhuis mag de kunst van het vertellen van verhalen natuurlijk niet ontbreken. Fransje van Luin, buurtbewoonster en al 30 jaar professioneel stem- en presentatietrainer met een passie voor verhalen, neemt je graag rondom volle maan mee in de kunst van het verhalen vertellen. Ervaring is niet vereist.

Iedereen luistert naar verhalen; aan tafel, op het werk, in het onderwijs, in de politiek, op radio en televisie, in films en theater, in de muziek, in het bos, op straat, bij het kampvuur. Verhalen met metaforen, anekdotes…. sappige, geurige, kleurige, verdrietige, griezelige, spirituele, opwindende en ontroerende verhalen. Van familie en vrienden maar natuurlijk ook uit de grote geloofsboeken en in de kerk. Overal in de wereld worden verhalen verteld en al zolang de mensen met elkaar kunnen communiceren via taal.

Wat zijn de ingrediënten van een boeiend verhaal en hoe breng je je verhaal met verve zodat luisteraars aan je lippen hangen? Hoe kun je spelen met stem om het verhaal te verlevendigen? Op twee avonden rond volle maan kun je hierover inspiratie opdoen in het Verhalenhuis. Fransje zorgt ervoor dat al je zintuigen geprikkeld zullen worden door samen te kneden aan elk verhaal. Je kunt komen met een verhaal dat je graag wilt vertellen of je oefenen in het creëren van nieuwe verhalen. De avonden zijn afzonderlijk te volgen of in combinatie. Geen avond zal hetzelfde zijn, want geen verhaal is hetzelfde, nietwaar ?


Datum: zaterdag 19 januari
Tijd van 19.30 tot 22.00 uur
Deelname: € 10,-
Er is plaats voor maximaal 12 deelnemers

Meer informatie over Fransje van Luin kun je vinden op www.vocaltoolbox.nl

Geannuleerd. U kunt niet meer reserveren.

Geef een reactie