UITVERKOCHT: Tibetan Book of the Dead pt.1

More

20 november 2020 20:45

Verhalenhuis Haarlem

van Egmondstraat 7, Haarlem-Noord

023-5252116

Het Tibetaanse Dodenboek is een mysterieus geschrift dat in de achtste eeuw werd geschreven door de Indiase boeddhist Padmasambavha. Eeuwenlang lag het boekwerk begraven in de Himalaya totdat het in de vijftiende eeuw herontdekt werd. Deel 1 van deze pakkende documentaire beschrijft de esoterische reis van de ziel van een dode man, vanaf zijn sterven tot en met de hergeboorte na 49 dagen.

De boodschap van de film is dat de dood niet alleen angst en verdriet oproept maar ook vreugde en bevrijding. Gebaseerd op actuele beschrijvingen van bijna-dood ervaringen, wordt de reis door het leven na de dood fascinerend geïllustreerd door Ishu Patel die hiervoor genomineerd werd voor een Oscar én The British Academy Award won! Het verhaal is verfilmd in het afgelegen landschap van Ladakh in de Himalaya en wordt verteld aan de hand van beelden over authentieke Tibetaanse rituelen.  We zien ook exclusieve interviews met de Dalai Lama. De verteller is Leonard Cohen.

Vrijdag 20 november, 20.45 uur
Toegang: normaal €6 / bioscoopstoel €7,50

LET OP
– Vanwege de Corona maatregelen is kaartverkoop aan de zaal niet meer toegestaan.

– Gereserveerde kaarten zijn alleen geldig als deze met iDeal zijn betaald.
– Als u voor meerdere mensen tegelijk reserveert dan gaan wij er van uit dat u naast elkaar mag zitten en delen wij u als zodanig in op ons stoelenplan. Als u niet naast elkaar mag zitten, maak dan aparte reserveringen.

Soort Ticket Prijs Winkelmandje
2011 Zitplaats 2e Rang €6 Tickets zijn Uitverkocht.
2011 Zitplaats 1e rang €7,50 Tickets zijn Uitverkocht.

Geef een reactie