Geannuleerd: Operatie Noordpool (7+)

More

20 december 2020 16:00

Verhalenhuis Haarlem

van Egmondstraat 7, Haarlem-Noord

023-5252116

De dertienjarige Julia en de achtjarige tweeling Ida en Sindre worden per ongeluk achtergelaten op een afgelegen eiland bij Spitsbergen. Zullen de kinderen zich redden op de barre Noordpool? Spannende familiefilm van de Noorse regisseur Grethe Bøe-Wahl. De dagen verstrijken terwijl de kinderen moeten zien te overleven. Het is oktober; de winterstormen komen er aan en de zon laat zich nauwelijks nog zien. Wat doe je als er plotseling een hongerige ijsbeer voor je neus staat? En hoe maak je contact met de bewoonde wereld?

Operatie Noordpool is gebaseerd op het gelijknamige boek van de Noorse kinderboekenschrijver Leif Hamre. Grethe Bøe-Wahl maakte er een spannend, uitdagend avontuur van voor de hele familie (vanaf 7 jaar). Met haar vorige productie The Ten Lives Of Titanic The Cat won Bøe-Wahl over de hele wereld prijzen (Beste kinderfilm). De stemmen zijn Nederlands nagesynchroniseerd.

Zondag 20 december 16.00 uur / Maandag 21 december 16.00 uur
Toegang: 1e rang volwassene of jeugd €7,50 / 2e rang volwassene of jeugd €6

LET OP
– Vanwege de Corona maatregelen is kaartverkoop aan de zaal niet meer toegestaan.

– Gereserveerde kaarten zijn alleen geldig als deze met iDeal zijn betaald.
– Als u voor meerdere mensen tegelijk reserveert dan gaan wij er van uit dat u naast elkaar mag zitten en delen wij u als zodanig in op ons stoelenplan. Als u niet naast elkaar mag zitten, maak dan aparte reserveringen. 

Zondag 20 december

Maandag 21 december


Verhalenhuis Kaarsjesactie
voor Vluchtelingenwerk

In dit Coronajaar is het belangrijk om met kerst nog meer dan anders aan elkaar te denken. Daarom kunt u dit ‘kaarsje in een glaasje’ voor €2,50 bestellen voor uzelf of om cadeau te doen aan vrienden, familie of buren.  De opbrengst is voor Vluchtelingenwerk. Een extra donatie overmaken voor Vluchtelingenwerk kan ook. Bestel hieronder alvast de lichtjes of koop deze ter plaatse. U krijgt bericht als u ze medio december kunt komen ophalen.

Je kunt zoveel kaarsjes bestellen en extra donaties doen als je wilt door op de volgende pagina de aantallen aan te passen.

Geef een reactie