Uitverkocht: Mediteren kun je leren

More

31 januari 2019 19:30

Verhalenhuis Haarlem

van Egmondstraat 7, Haarlem-Noord

023-5252116

Uitverkocht!

Mediteren blijkt heilzaam voor lichaam en geest. Daarom wordt het steeds populairder. Maar je moet het je wel eigen maken. Dat kan in deze cursus van zes bijeenkomsten van een uur, met een half uurtje napraten, en het doen van de opdrachten voor thuis. Allereerst leer je een basishouding aan. Daarin spelen fysieke ontspanning en aanleren van mentale focus een rol. De ademhaling is daarbij van wezenlijk belang. Vervolgens worden drie grondvormen van meditatie aangeleerd: tekstmeditatie, beeldmeditatie en stiltemeditatie. De cursisten ontvangen opdrachten mee die ze thuis kunnen inoefenen.

De cursus wordt gegeven door dr. Kick Bras, auteur van boeken over meditatie en oprichter van meditatiebeweging Vacare. Bij aanmelding ontvang je via de email nadere informatie. Bij deze cursus is een cd met geluidsfragmenten inbegrepen. Uiteraard is het noodzakelijk om alle bijeenkomsten aanwezig te zijn op de zes donderdagavonden.

LET OP: Deze cursus heeft plaats voor maximaal 12 deelnemers. U bent daarom alleen definitief aangemeld als u direct met iDeal betaalt! Alleen reserveren en de optie ‘aan de kassa betalen’ is dus niet voldoende.

Data: donderdag 31 januari, 14 en 28 februari, 14 en 28 maart en 4 april, van 19.30-21.00 uur
Cursusgeld: € 20,- inclusief cd

Soort Ticket Prijs winkelmandje
Cursusgeld incl. cd €20 Tickets zijn Uitverkocht.

Geef een reactie