Lunch & Workshop – In balans

More

Starts in 4 Months, 11 Days

15 oktober 2020 12:00

Verhalenhuis Haarlem

van Egmondstraat 7, Haarlem-Noord

023-5252116

U wilt zo lang mogelijk actief zijn en zelfstandig blijven wonen. Juist daarom is het belangrijk dat u fit bent en stevig op uw benen blijft staan zodat u niet valt. Want een val is zó gemaakt: een moment van onachtzaamheid, duizeligheid, een losse tegel of een niet goed neergezet trapje kan voldoende zijn. Ook slecht schoeisel, verkeerd gebruik van de rollator, het ontbreken van verlichting of angst om te vallen kan een ongeluk veroorzaken. Een valpartij kan ingrijpende gevolgen hebben, zoals botbreuken, onzekerheid, valangst en een gevoel van hulpeloosheid. Tijdens deze workshop ‘in balans’ krijgt u interessante en nuttige informatie om vallen te voorkomen.

Cokky Bentvelsen geeft al meer dan 8 jaar met veel succes de cursus  In Balans. Zij is oefentherapeut Mensendieck en heeft meer dan 30 jaar een eigen praktijk gehad. De laatste jaren geeft zij groepsleden en valpreventie cursussen aan ouderen. Zij kan u interessante en nuttige informatie geven over maatregelen die u kunt nemen om uw huis veiliger te maken. Verder over de meest voorkomende oorzaken van vallen en wat u daaraan kunt doen. En hoe belangrijk bewegen is voor conditie en balans.

Donderdag 15 oktober, 12.00 uur
Toegang €7,50 (incl. koffie/thee in de pauze)

LET OP
– Vanwege de Corona maatregelen is kaartverkoop aan de zaal niet meer toegestaan.
– Gereserveerde kaarten zijn alleen geldig als deze met iDeal zijn betaald.
– Als u voor meerdere mensen tegelijk reserveert dan gaan wij er van uit dat u naast elkaar mag zitten en delen wij u als zodanig in op ons stoelenplan.
– Als u niet naast elkaar mag zitten, maak dan aparte reserveringen. Dank u wel voor uw medewerking!

Geef een reactie