UITVERKOCHT: Lo and behold

More

22 november 2020 19:30

Verhalenhuis Haarlem

van Egmondstraat 7, Haarlem-Noord

023-5252116

Een intrigerende docu van de bekende filmmaker Werner Herzog. Wat 25 jaar geleden begon als een fascinerend experiment voor een kleine groep wetenschappers en nerds, groeide in geen tijd uit tot een massamedium waarvan we de reikwijdte en de impact nog amper kunnen vatten. Zelden nemen we echter een stap terug om te kijken naar de eindeloze connecties en de toch wat angstaanjagende almacht van het internet.

Met zijn gebruikelijke nieuwsgierigheid en verbeeldingskracht verkent Werner Herzog de zowel lonkende als huiveringwekkende toekomst van het internet. Hij praat met de pioniers van de technologische wereld zoals Elon Musk, Bob Kahn en Sebastian Thrun, maar laat ook slachtoffers van straling van draadloze netwerken of van cyberpesten aan het woord. In 10 hoofdstukken schetst Herzog een complex en contrasterend portret van onze moderne, verbonden maatschappij.

Nederlands ondertiteld
Duur: 98 minuten


Zondag 22 november, 19.30 uur
Toegang: 2e rang €6 / 1e rang €7,50

LET OP
– Vanwege de Corona maatregelen is kaartverkoop aan de zaal niet meer toegestaan.

– Gereserveerde kaarten zijn alleen geldig als deze met iDeal zijn betaald.
– Als u voor meerdere mensen tegelijk reserveert dan gaan wij er van uit dat u naast elkaar mag zitten en delen wij u als zodanig in op ons stoelenplan. Als u niet naast elkaar mag zitten, maak dan aparte reserveringen.


Soort Ticket Prijs Winkelmandje
2211 1e rang €7,50 Tickets zijn Uitverkocht.
2211 2e rang €6 Tickets zijn Uitverkocht.

Geef een reactie