UITVERKOCHT: Ligconcert harp Annelies Kole

More

19 juni 2020 20:30

Verhalenhuis Haarlem

van Egmondstraat 7, Haarlem-Noord

023-5252116

De toenemende haast en stress in onze maatschappij zorgt de laatste jaren voor een opvallende tegenbeweging, een zoektocht naar plekken van rust, bewustzijn en soms ook meditatie. Ligconcerten zijn hiervoor heel geschikt, vooral om het weekend relaxed te starten. Harpiste Annelies Kole speelt op haar grote pedaalharp, maar komt ook langs uw ligplaats met haar speciale therapeutische kleine harp. Met deze harp gaat zij bijvoorbeeld langs de bedden op de intensive care of in verzorgingshuizen, maar ook voor ligconcerten is deze draagbare harp bijzonder geschikt.

Dit ligconcert duurt ongeveer een uur en vindt plaats in de grote zaal met haar prachtige ruimtelijke akoestiek. Omdat het een try-out is vragen wij u om zelf matjes, kussentjes en een dekentje mee te nemen en daarmee op gepaste afstand van elkaar te gaan liggen. Er zijn ook enkele theater/bioscoopstoelen beschikbaar. Als deze try-out succesvol is, willen wij graag volgend seizoen iedere maand een ligconcert gaan programmeren, met wisselende professionele musici, wij horen dus graag uw reactie na afloop!

Vrijdag 19 juni, 20.30 uur
Toegang €7,50 (incl. koffie/thee na afloop)

LET OP
– Vanwege de Corona maatregelen is kaartverkoop aan de zaal niet meer toegestaan.
– Gereserveerde kaarten zijn alleen geldig als deze met iDeal zijn betaald.
– Als u voor meerdere mensen tegelijk reserveert dan gaan wij er van uit dat u naast elkaar mag zitten/liggen en delen wij u als zodanig in.
– Als u niet naast elkaar mag zitten/liggen, maak dan aparte reserveringen. Dank u wel voor uw medewerking!

Soort Ticket Prijs Winkelmandje
1906 Vrije zitplaats €7,50 Tickets zijn Uitverkocht.

Geef een reactie