LAKSHMI – Huiskamerconcert

More

23 juni 2018 20:00

Verhalenhuis Haarlem

van Egmondstraat 7, Haarlem-Noord

023-5252116

LAKSHMI trad de afgelopen maanden diverse keren op in DWDD om prachtige liedjes uit het Nederlandse Songbook te vertolken. Deze rising star die inmiddels in Haarlem woont treedt zaterdag 23 juni samen met haar vaste violist en gitarist exclusief op in Verhalenhuis Haarlem. Het belooft een uniek en intiem huiskamerconcert te worden met zowel Engelstalig als Nederlandstalig materiaal en enkele verrassingen.


LAKSHMI bracht vorig jaar haar langverwachte, naar zichzelf vernoemde debuutalbum uit en in het najaar volgt haar tweede album met een grote tour door heel het land. Voor haar eerste album werkte ze samen met o.a. Rogier Wagenaar (Claudia de Breij, Alain Clark), Bart van Liemt (Bade, The Sheer), Will Knox (Dotan) en Thijs Lodewijk (Wende, LudoWic). Lodewijk fungeerde tevens als producer.  Naar aanleiding van haar optreden in DWDD heeft ze het Frank Boeijen nummer ‘Zeg me dat het niet zo is’ op single uitgebracht. In het najaar toerde LAKSHMI ook al mee in het voorprogramma van Edison winnaar Roxeanne Hazes.

 

 

 

 

Verhalenhuis Haarlem geeft met het Haarlemse bedrijf Stagefinder kansen aan veelbelovende jonge musici om als support act op te treden bij concerten. Voorprogramma van LAKSHMI is geworden de Haarlemse Anouk Wolf.  Anouk zingt al zo lang ze zich kan herinneren en begon al op haar vierde met piano- en zanglessen. Tegenwoordig is ze te vinden op het conservatorium in Utrecht, waar ze Zang studeert aan de afdeling Jazz & Pop. Haar eigen nummers, variërend van lieflijke ballads tot rouwe pop songs, zingt ze terwijl ze zichzelf begeleidt op piano en gitaar.

 

 

 

Zaterdag 23 juni, 20.00 uur
Toegang: €12,50
Drankjes: €2,-

Geef een reactie