OPEN VANAF 1 JUNI – VEILIG NAAR HET VERHALENHUIS

More

1 juni 2020

Verhalenhuis Haarlem

van Egmondstraat 7, Haarlem-Noord

023-5252116

Vanaf 1 juni mogen wij weer open!
In de maand juni kunnen er maximaal 30 personen per activiteit in de zaal, exclusief medewerkers.
In juli en augustus zijn wij gesloten maar vanaf september openen wij weer voor u met maximaal 100 personen per zaal.

Uiteraard nemen wij alle noodzakelijke voorzorgsmaatregelen en houden wij ons samen met u aan de RIVM rechtlijnen.
De opgestelde protocollen laten zien dat er veel minder mensen in de zalen kunnen en dat er aparte regels zijn met betrekking tot de kaartverkoop en de horeca. Hieronder de belangrijkste:
– Als u heeft gereserveerd maar toch ziekteverschijnselen vertoont, laat ons dit dan zo spoedig mogelijk weten via het contactformulier of een mail. Wij zoeken dan met u naar een passende oplossing.
Kaartverkoop aan de zaal en contant geld is niet meer toegestaan.
– Gereserveerde kaarten zijn alleen geldig als deze met iDeal zijn betaald.
– Als u voor meerdere mensen tegelijk reserveert dan gaan wij er van uit dat u naast elkaar mag zitten en delen wij u als zodanig in op ons stoelenplan.
– Als u niet naast elkaar mag zitten, maak dan aparte reserveringen.
– Onze kassa en bar zijn voorzien van plexiglas. Ook zijn op diverse plekken 1,5 meter afstand stickers, posters en banners geplaatst.
– Vanaf nu is bij de meeste activiteiten een drankje inbegrepen in de kaartprijs. U ziet dit staan bij de activiteit. Dit vermindert het aantal contactmomenten en pinmomenten.
Afhankelijk van de activiteit zullen we u bij de kaartcontrole/kassa vragen naar uw gewenste drankje. Die zetten wij dan klaar zodat u deze zelf kunt pakken. Zo verminderen we het aantal contactmomenten.
– Wij vragen u vriendelijk en dringend om verantwoordelijkheid te nemen voor uzelf én uw medebezoekers in alle maatregelen, hartelijk dank!

Hierbij roepen wij u op om Vriend van het Verhalenhuis te worden, want u zult begrijpen dat door de annulering van bijna 80 evenementen er afgelopen maanden flink verlies is gemaakt. We hopen dat u ons wilt steunen om dit verlies enigszins te beperken! Wij hopen u vooral met het laatste deel van ons programma in juni toch nog een zinvol einde van dit seizoen te kunnen bieden.
Graag tot ziens!

Met vriendelijke groet,
Arno v.d. Vuurst
Coördinator Verhalenhuis Haarlem

Geef een reactie