Uitverkocht: Kinderboekenweek – ‘Alleen op de wereld’ (6+)

More

6 oktober 2019 16:00

Verhalenhuis Haarlem

van Egmondstraat 7, Haarlem-Noord

023-5252116

De kinderboekenweek gaat dit jaar over reizen. Remi maakt een indrukwekkende reis in Alleen op de Wereld. Een interactieve verteltheatervoorstelling naar het befaamde boek van Hector Malot. Met liedjes, theatrale vondsten, poppenspel en ludiek geluidsdecor waarbij het publiek als vanzelf mee gaat spelen in het verhaal. Niels Brandaan heeft al meer dan 25 jaar ervaring als theatermaker en zorgt voor een onvergetelijke middag voor alle kinderen van 6 t/m 12 jaar.

Remi is te vondeling gelegd en wordt op achtjarige leeftijd verkocht door zijn pleegvader aan Vitalis, een oude straatmuzikant. Samen reizen de twee de wereld rond en verdienen ze wat geld door mensen te vermaken met hun aapje en drie honden. Tijdens hun avontuurlijke zwerftocht ontmoeten ze veel verschillende mensen.

 

Remi leert dat iedereen een beetje alleen is op de wereld en dat je ondanks tegenslagen, altijd open kunt staan voor de rijkdom van het leven. Het verhaal wordt vertelt vanuit het perspectief van de volwassen Remi. Samen met Remi beleeft het publiek een ontroerende zwerftocht vol romantiek en symboliek.

 

Boekhandel Gillissen & Co. is net als vorig jaar weer aanwezig met een kinderboekenmarkt die gericht is op kinderen van 6 t/m 12 jaar.

Zondag 6 oktober, 16.00 uur
Toegang: € 8,50

Soort Ticket Prijs Winkelmandje
191006 Volwassene - vrije zitplaats €8,50 Tickets zijn Uitverkocht.
191006 Jeugd - vrije zitplaats €8,50 Tickets zijn Uitverkocht.

Geef een reactie