Gratis Open Huis theater: Vos & Haas vieren feest (2+) UITVERKOCHT

More

20 september 2020 14:30

Verhalenhuis Haarlem

van Egmondstraat 7, Haarlem-Noord

023-5252116

Later dit seizoen komen Vos en Haas weer terug met hun nieuwe voorstelling over lekker en gezond eten, maar bij het Open Huis komt een van de spelers alvast langs om een gratis toegankelijke, feestelijke en muzikale vertelling te doen van het verhaal ‘Vos en Haas vieren feest’.  Toepasselijker dan dit verhaal om het nieuwe seizoen goed en griepvrij te starten bestaat niet!

‘Ik geef een feest’ zegt Vos.
Haas: ‘Een feest?? Voor wie dan wel?’
Vos: ‘Ha,ha,ha, voor jou!!! Omdat jij eerst griep had.
En nu niet meer. Dat is wel een feestje waard.’

Vos geeft een feest, speciaal voor Haas. Om haar op te vrolijken. Maar met hoeveel mensen moet je eigenlijk feest vieren? En wat als je ongenode gasten krijgt? Hoe dan ook: dit feestje zal niet snel worden vergeten. Arjen Dijkstra van Houtjetouwtje komt samen met Haas en Vos het verhaal vertellen voor peuters, kleuters en alle andere fans van Vos en Haas.

Zondag 20 september, 14.30 uur
UITVERKOCHT

LET OP
– Reserveren is noodzakelijk in verband met de coronavoorschriften, er is geen kaartverkoop meer aan de zaal.
– Als u voor meerdere mensen tegelijk reserveert dan gaan wij er van uit dat u naast elkaar mag zitten en delen wij u als zodanig in op ons stoelenplan. 
Als u niet naast elkaar mag zitten, maak dan aparte reserveringen.
– Kinderen worden volgens het nieuwe RIVM goedgekeurde jeugdtheaterprotocol tussen de volwassenen in geplaatst. U reserveert daarom alleen voor volwassenen en kunt zelf bepalen hoeveel kinderen u meeneemt.

Soort Ticket Prijs Winkelmandje
2009 -14.15 uur - Vrije zitplaats €0 Tickets zijn Uitverkocht.

Geef een reactie