GEANNULEERD: Bewust Haarlem Film – Biggest Little Farm

More

31 maart 2020 20:00

Verhalenhuis Haarlem

van Egmondstraat 7, Haarlem-Noord

023-5252116

Ondanks dat wij een zaal met minder dan 100 bezoekers hebben, nemen wij in verband met de Corona maatregelen onze verantwoordelijkheid door deze film  te verplaatsen naar dinsdag 26 mei. Als u heeft gereserveerd dan krijgt u daarover persoonlijk mailbericht.

Verhalenhuis Haarlem biedt dit seizoen een serie films, diensten, theater, concerten en lezingen aan over groene inspiratie en spiritualiteit onder de noemer: De Groene Horizon.

Vanwege de uitverkochte zaal vorig jaar en de goede reacties van het publiek wordt The Biggest Little Farm nog tweemaal vertoond in het Verhalenhuis! Het is een inspirerend verhaal over het verwezenlijken van je dromen en een ode aan het idealisme, aan de eindeloze complexiteit van de natuur en aan de cyclus van het leven.

In 2011 laten filmmaker John Chester en zijn vrouw Molly hun werk en het stadsleven achter zich om hun droom te realiseren. Even buiten Los Angeles probeert het koppel een stuk dor land om te bouwen tot een unieke boerderij met een bloeiend, zelfregulerend ecosysteem. Het uitgedroogde land wordt volgens een ingenieus systeem verbouwd en met de komst van eenden, kippen en het hartveroverende varken Emma, wordt hun droom langzaam werkelijkheid.

Dat gaat niet zonder slag of stoot; elke dag dient zich wel een nieuwe uitdaging aan en ze worden geconfronteerd met weerbarstige natuurverschijnselen. Maar John en Molly ontdekken gaandeweg dat de natuur voor veel problemen zelf een oplossing biedt. Elk beestje of plantje heeft zijn doel in de natuurlijke orde. De film toont een eerlijk, hoopvol en bijzonder aandoenlijk beeld van deze zoektocht naar harmonie, die ook nog eens adembenemend gefilmd is en bol staat van de kleurige karakters.

Deze film wordt u mede aangeboden door Innergy

Dinsdag 26 mei, 20.00 uur
Toegang: €7,50

 

 

 

Let op: Gezien de verwachte drukte is uw reservering alleen geldig als deze met iDeal is betaald

Soort Ticket Prijs Winkelmandje
200331 Vrije zitplaats €7,50 Tickets zijn Uitverkocht.

Geef een reactie