GEANNULEERD: De Paddestoelmannetjes (4+)

More

12 oktober 2020 to 16 oktober 2020 15:00

Verhalenhuis Haarlem

van Egmondstraat 7, Haarlem-Noord

023-5252116

Door de afgekondigde corona maatregelen is besloten deze voorstelling uit te stellen naar volgend seizoen.

De bekende Haarlemse jeugdtheaterspeelster Marijke Kots speelt al enkele jaren in de herfst- en voorjaarsvakantie in Verhalenhuis Haarlem haar stukken voor kinderen kinderen vanaf 4 jaar. Dit doet zij samen met het slakje Dibbertje Dib . Het slakje bewaart al deze verhalen in zijn huisje. Als hij zijn huisje opendoet zijn we weer even terug in de poppenkast. Na Glittergroente is het deze herfstvakantie de beurt aan De Paddestoelmannetjes.

Pretje en Brommetje zijn twee paddestoelmannetjes en ze wonen in een muziekpaddestoel. Pretje heeft plezier en Brommetje bromt. Maar dat brommen van Brommetje wordt steeds erger en daar heeft de muziekpaddestoel geen zin meer in. Hij stopt met muziek maken.

Wat nu? De slak heeft een idee, hij kent een muziekmeester, die alles van muziek weet. Deze muziekmeester heeft een heel speciale muzieksleutel. Met deze sleutel kan hij alle muziekjes laten spelen, maar nu heeft zijn huisknecht Doremi de muzieksleutel verstopt. Waarom? Omdat Doremi een vriend van Brommetje is en weet waarom Brommetje meer is gaan brommen.

Maandag 12 t/m vrijdag 16 oktober, dagelijks om 15.00 uur
Toegang: €9

 

Geef een reactie