Uitverkocht: Benefiet film – ‘Buddy’ met Erna Aarsen en Kaiko

More

6 april 2019 20:00

Verhalenhuis Haarlem

van Egmondstraat 7, Haarlem-Noord

023-5252116

Zaterdag 6 april is uitverkocht, daarom is er een extra benefiet avond op zaterdag 13 april. Klik hier om naar deze datum te gaan en te reserveren!

Erna Aarsen zet zich al jaren op uitgebreide schaal in voor Stichting Hulphond Nederland. De Haarlemse en graag geziene gast houdt presentaties met haar hulphond Kaiko. Op deze avond bekijken we de nieuw gemaakte documentaire ‘Buddy’ met Erna en Kaiko en kunt u met ze in gesprek. De opbrengst van alle kaartverkoop en de collecte ter plekke is voor de Stichting Hulphond. U kunt hieronder reserveren en ook al een extra storting doen.

In ‘Buddy’ vertelt documentairemaakster Heddy Honigmann het verhaal van zes bijzondere honden die onmisbaar zijn voor hun eigenaars. Ze zijn speciaal opgeleid om hen te helpen in het leven dat niet altijd makkelijk is. Dankzij de ongelooflijke vaardigheden van hun honden zijn zij echter zo onafhankelijk als mogelijk. Hulphond Kaiko helpt Erna Aarsen bijvoorbeeld met uitkleden en keert haar ’s nachts om in haar bed, omdat ze daar zelf niet de kracht voor heeft. Dankzij hulphond Mister houdt het huwelijk van veteraan Trevor en Patricia stand en kan hij weer vader zijn voor zijn kinderen. ‘’Zonder Mister zouden we nu waarschijnlijk niet meer samen zijn.’’ zegt Patricia over de hond die haar man ‘s nachts wakker maakt als zijn nachtmerries hem terugbrengen naar de oorlog in Afghanistan.

Zaterdag 6 april, 20.00 uur
Toegang: € 5,- volledig voor Stichting Hulphond
Uw extra schenking voor Stichting Hulphond kunt u bij reservering hieronder ook voldoen

 

 

Geef een reactie